6 Ocak 2018 Cumartesi

Nehir Kenarındaki Yapraklar (Mutlu Dünya)

Her yana dağılan, her şeyi hatırlatan, sonsuz ve yeni bir akışta, anlaşılmayı sağlayan.. Bir nehir kenarında ağaçlardan düşen yaprakların ışığında, gelip geçen sevgi bağlamında, gökte bir ses, elde bir nefes! Her gün yeniden başlıyor, bir hediye sonsuzlukta anlaşılıyor. Bir sevgi dünyası, güzel bir akşamın kıyısı... Bazen bir hata bazen bir neşe hatırlatıyor yaşamı.. Yaşamayı.. Nerede olursa olsun, bu güzel yaşam ırmağı, nerede yaşarsa yaşasın bu hatıra şarkısı.. Ellerinde kalan bir mutluluk bedeli, gerçek sancısı..

Aslında kafa karışık olmasa daha kolay her şey! Derin bilgilere ihtiyaç duymasa.. Kendinden gelen duygulara açık, kalpten her şeyle barışık! Güzel olan ne varsa, iyi olan, beklenir dinamik yaşam.. Bu kez yeni ve muhteşem olan, insanca yaşamanın bir yolu! Duraksız, kadim olan şeyler.. Bir dünya gerçekliği, sığınılan bir hayat! Nerede olursa olsun, ruhu doyuran kelimeler... Her dünya olayı, bırakılan her sıkıntı.. Sesinde sancısız, gerçek bir doyum.. Aslında en güzel olan bu olmalı! Derin bir başkalaşım derin bir nefes! Bir rüya gibi, mutlu bir dünya! Mutlu bir dünya!


Selin Araç


                                   

Hiç yorum yok:

YAZARLIK ÖZEL DERS

MERHABA. YAZARLIK, DENEME, HİKAYE, ŞİİR, BLOG ve KÖŞE YAZARLIĞI ÜZERİNE ÖZEL DERSLER VERİYORUM. İLGİLENEN KİŞİLER İÇİN İRTİBAT NUMARASI: ...