20 Aralık 2017 Çarşamba

Ket Vurunca

Bir resmin iç yüzü, arınılan bir mutluluk pozu.. Nedeni belirsiz, sonucu kedersiz. Geç kaldıysan, geç olduysa resimlerde yüzün yok olduysa. Bu hikaye eski bir neşenin geleceğe dönük hali. Sorular kalbinde vuku bulunca, ellerindeki tuval yeniden renk bulunca.. Müziğin sesi net olunca.. Susmak ket vurunca! Bu yalnızca bir hikaye yalnızca sesinde.. Bu dünya yanarken rüzgarda kalmak, fırtına eserken, kalbinde olmak! Hareketli ve huzurlu anların sessiz seyircisi olmak yakın geldiyse, şaşırmam. Dünya güzel, sevgi yaşamın ışığı, her şey biraz özel, biraz ruh telaşı..

Sevdiğin anıları anlamak, tanımlamak belki farklı bir duygu.. Bir güzel dünya, bazen bir kuruntu. Neler gelirse kalbin üzerine, dolarsa huzur şimdi bu günlerde.. Büyütüyor yaşamın hediyeleri, eksikse biraz nedenleri. Bu kez yankılanır senin düşüncelerin varlığın üzerine! Yazmak bazen yetmez, yeniden düşünmek üzerine! Bitmeyebilir, sürebilir zaten bu hayat üzerine! Yine!

Selin Araç

Hiç yorum yok:

YAZARLIK ÖZEL DERS

MERHABA. YAZARLIK, DENEME, HİKAYE, ŞİİR, BLOG ve KÖŞE YAZARLIĞI ÜZERİNE ÖZEL DERSLER VERİYORUM. İLGİLENEN KİŞİLER İÇİN İRTİBAT NUMARASI: ...