21 Aralık 2017 Perşembe

Özgürlüğün Güzelliği ve Hislerin Aynası

Fazla olanlar, fazlalıklar, hayatı dolduran ve kendini dayatan düşünce ve fikirler! Gerçekleştirilmek istenen yeni eylemleri duraklatan ve engel olan her şey! Yaşam kendini oluştururken, eksiklik ve olumsuzları hatırlatabiliyor. Dünyanın gidişi bazen sıkıntılı ve huzursuz duygular yaratıyor. Bir neden bir çok sonuca neden oluyor. Mutlu olmak ana hedeflerden ise yapılacaklar listesi uzuyor.Bunun bir yolculuk olduğu da kabul görmekte. Esasında yaşamı sadeleştirmek ve istekleri bir nebze gözden geçirmek faydalı olabilir. Zaman zaman doyumsuzluk insana bir yük gibi geliyor. İnsanların yaşamı kendi oluşturduğu bir takım fikir ve eylemlerle şekilleniyor.

Gün geçtikçe fikirler değişmekte ve bazen de kararsızlık kendini göstermekte. Yaşam deneyimleri ve tecrübeleri yol gösterici oluyor. Türlü renkler ve türlü yaşam olayları, gerçeklik algısı, özgürlüğün güzelliği ve hislerin aynasıyla her şey daha iyiye gidebiliyor. Bu da mutlu bir yaşama uzanmak için nedenler sunmakta ve oluşturmakta!

Selin Araç



Hiç yorum yok:

YAZARLIK ÖZEL DERS

MERHABA. YAZARLIK, DENEME, HİKAYE, ŞİİR, BLOG ve KÖŞE YAZARLIĞI ÜZERİNE ÖZEL DERSLER VERİYORUM. İLGİLENEN KİŞİLER İÇİN İRTİBAT NUMARASI: ...